Om mig

Hej! Jeg hedder Orsi Kolonics.

Som grafisk designer arbejder jeg med design og produktion af de følgende:

– logo og visuel identitet, der øger synligheden af din virksomhed

– lettering kompositioner, der kan anvendes på plakat, bog- eller magasinomslag, kort, annonce og meget mere

– tryksager; katalog, årsrapport, white paper, flyer, folder, pjece og invitation

– illustrationer i forskellige stiler og med forskellige formål

Sådan arbejder jeg

Jeg skaber (næsten) alt indenfor grafisk design, der løser dit problem. Jeg arbejder både offline og online (tryk og web) og af hjertet gerne fra bunden.
Den pandekage, din mormor bager med hånd og kærlighed, smager bare bedre end den færdiglavede, vakuumpakkede monster fra supermarkedet, ikke? Det er det samme med grafisk design.

Min store passion er typografi og kalligrafi, hvilket tit får mig til at deltage i kurser og workshops. Pen tool er mit yndlingsværktøj og min bedste ven. Jeg bruger pen tool hele tiden, med hånd og på computeren. Derfor vil du som kunde opleve et ærligt og autentisk resultat fremfor et masseprodukt, der ligner alle de andre på markedet. Du vil jo skille dig ud og jeg gør alt for at hjælpe dig med det.

Jeg vil snart beskrive og illustrere min arbejdsproces lidt mere detaljeret. Indtil det kan du besøge denne projektside for at få et indblik i det.

Min baggrund

Jeg er MA i visuel kommunikation design (MOME – Ungarsk Universitet i Kunst og Design, 2004) og cand. IT i Interaktive Digitale Medier (Aalborg Universitet, 2013.)

Jeg flyttede fra Ungarn til Aalborg i 2007. Er flydende på dansk, engelsk og ungarsk.

Hvorfor skal du arbejde med mig?

– Fordi du skal have smuk visuel kommunikation, der skaber synlige resultater i din forretning.

– Fordi du vil arbejde med et fagligt skarpt og behageligt menneske, som brander for design – ja det er mig! Jeg stiller mange spørgsmål for at sikre, at resultatet lever 110 % op til dine forventninger. Du får leveret det allerbedste resultat, altid inden deadline.

– Fordi du ikke har råd til at spilde din tid. Derfor ønsker du én kontaktperson (mig), som tager ansvar for hele processen. Jeg står ikke blot for design, men også for produktion og kvalitetssikring. Du giver en præcis brief, godkender designet og modtager det færdige produkt. Nemt, hurtigt, problemfrit.

Lad os tage en snak!

Ønsker du målrettet design, der skiller sig ud, skaber resultater og løfter bundlinjen? Og ønsker du at samarbejde med en ret flink designer?

Så tøv ikke med at kontakte mig.