Alle er født med kreativitet.
Du skal blot finde det frem igen.

Alle kan tegne bogstaver.
Det kan du også.

Spark din kreativitet i gang og skab det flotteste håndlettering, selvom du aldrig har prøvet det før!

I denne håndlettering workshop viser jeg nogle nemme hands-on teknikker, trin for trin, så alle kan være med.

Workshoppen varer 2 timer og kan afholdes på både dansk og engelsk, efter behov. Jeg stiller alle materialer til rådighed. Alle deltagere går hjem med det flotteste håndlettering kort, de selv har skabt.
Jeg deler også en printet vejledning ud, så kursisterne efterfølgende selv kan arbejde med håndlettering.

Workshoppen var afholdt den 27. januar 2024.
Det siger kursisterne:

Det var en glæde at kaste sig ud i en håndlettering-process. Og jeg var vildt glad, da jeg tog hjem med mit fantastiske kort i hånden.

Det mest overraskende for mig var opdagelsen af, hvor skønt det er at arbejde med skrifttyper, former, farver og komposition, og ikke mindst med akvarelblyanter.

Min største indvending inden jeg tilmeldte mig var at jeg nok ikke var særlig god til det. Men jeg ville prøve.

Og jeg har lyst til at prøve igen.

Orsi har ført os gennem en god proces. Den var vel forberedt, og dermed overskuelig for mig som deltager. Vi fik også super kursusmateriale, så vi selv kan fortsætte arbejdet.

A. Grunwald

***

It was great to set time aside for doing something creative and being able to free my mind because I was guided to do so and had all the material on the table. I also liked the cosy and friendly environment.

I was surprised at how much I could do myself, and how good our cards looked in the end. I didn’t think we could do that much and that nice of a results in the time we had. I also was surprised at how much I enjoyed and it gave me peace.

Elsa