Jeg har haft fornøjelsen af at designe logo til sanger og sangskriver Christine Bruun. Christine er Danmarks nye popstjerne med en debut EP, som har fået de bedste anmeldelser.

Christines musik er personlig, næsten dagbogsagtig, fyldt med følelser, sårbarhed, energi, bevægelse og inddrager nogle lånte elementer – de var nøgleordene, jeg modtog i Christines brief.

Jeg startede med at udforske forskellige håndskrifter og udviklede logoets skelet og komposition gradvist, gennem skitserne. Karakteristiske elementer, lånt fra forskellige skrifttyper blev anvendt og samtidig byggede jeg noget personligt fra Christines egen håndskrift ind i det færdige logo.

Christine skrev det følgende om vores samarbejde:

”Jeg har været rigtig glad for forløbet. Du arbejdede hurtigt og ramte jo plet lige fra start, hvilket er vildt imponerende! Meget professionelt forløb, men også afslappet og hyggeligt.

Og så er du bare sød og nem at tale med, og du fangede rigtig hurtigt hvad jeg kunne tænke mig i logoet. Jeg følte mig aldrig dømt af dig når jeg fortalte noget, og jeg følte, at du var meget åben.”